Loox5 ledninger/fordelere

Loox5 ledninger/fordelere

48 varer

Få dit Loox5 system ordentligt i gang og fordelt med ledninger og fordelere, som er lavet specielt til Loox5 systemet. Bestem selv og tilpas dit stemningslys i hjemmet, så det passer til dit behov og indretning. Loox5 er et fantastisk plug-and-play system, hvor det ikke kræver et svendebrev som elektriker, at få det til at virke og se fantastisk ud. 

Viser 1 - 24 ud af 48 Varer

Hvordan kan jeg finde ud af, hvilken ledning jeg skal bruge til min strømforsyning?

Vi har gjort det enkelt for dig. Alt du skal gøre er at kigge efter disse ikoner: De vil være på alle produktsider. 5-tallet indikerer Loox5, og derefter kan du se om ledningen eller Loox enheden er med 24V (grøn) eller 12V (gul). Det er vigtigt, at du bruger 24v med 24v og 12v med 12v.

Hvor langt kan jeg forbinde mit LED lys? 

Maksimum længden fra en Loox5 netdel til et LED bånd er 10 m. Hvis du har et meget langt kabel og et langt LED bånd kan der forekomme tab af volt i kablet. Det kan resultere i formindsket lysstyrke i den ene ende af LED båndet. 

Hvorfor skal lysene/enheden installeres først før netdelen bliver forbundet igennem hovedkablet? 

Det er for at undgå, at der opstår et overvolt problem, som kan beskadige lysene/enhederne, hvis de er forbundede. Når det gælder elektronik, er det altid bedst at tilføre strøm til aller sidst i installationen.

Hvor mange lys kan jeg forbinde til min netdel?

Med en fordeler og den rigtige fordeling af watt kan man i princippet tilslutte så mange, som man har lyst til. Men vær opmærksom på, at hvis dit ledning- og fordelingsystem bliver for langt, kan der opstå tab af watt, hvilket kan gøre lyset svagere og mindre stabilt i farven. 

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg