Kundeservice - Kontakt os


 • Beslagsmanden ApS

  Firsenborgvej 6F1

  7800 Skive


  Ingen fysisk butik


 • info@beslagsmanden.dk

  Telefon: 92453451

 • Oplysninger

  CVR: 41188871


  Mandag: 8-15

  Tirsdag: 8-15

  Onsdag: 8-15

  Torsdag: 8-15

  Fredag: 8-14

Ofte stillede spørgsmål

-> Må jeg spørge om hjælp til mit projekt?
JA! Vi hjælper meget gerne hvis du har et projekt, hvor du er i tvivl om hvilke beslag der skal bruges

Der er ved at være rigtig mange forskellige beslag på hjemmesiden, det kan være svært at navigere i. Vi kan ofte pege i den rigtige retning, så du kommer bedst muligt fra start med dit projekt :)
-> Jeg har ikke modtaget mine varer?
Mange af vores varer kommer fra et fjernlager i Tyskland, og har derfor længere leveringstid. Leveringstiden er altid vist på produktsiden.

Normalt tager leveringen ca. 1 uge fra fjernlageret, dog sker det at fragtmanden kan være forsinket en dag, hvilket giver lidt længere leveringstid.

Du kan altid få en status på din ordre, svar evt. tilbage på din ordrebekræftelse, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en status for levering.
-> Jeg kan ikke komme igennem på telefon?
Bliver du mødt af beskeden om at alle medarbejdere er optaget? Vi har lige nu kun én telefonlinje, og der er derfor stor chance for at være kø.

Det er derfor vigtigt at du ligger en besked som den beder om, så vi kan ringe tilbage til dig.

Alternativt har vi ofte hurtigere svartid på mail, så det kan være en fordel at sende sit spørgsmål her hvis det kan klares på mail.
-> Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?
Der kan være flere årsager til at ordrebekræftelsen ikke er dukket op. Oftes ligger den i din spam mappe hvis du ikke kan finde den.

En sjælden gang oplever vi dog også at den ikke kommer ud fra vores system, i dette tilfælde kan du sende os en mail med de oplysninger du har lavet ordren med, og vi kan sende ordrebekræftelsen til dig manuelt.
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg