Spejle

Spejle

5 varer

Hos Beslagsmanden finder du lækre spejle i den højeste kvalitet. Vi har spejle til både badeværelset og entréen. Alle spejlene er produceret i tysk topkvalitet, og i et moderne og tidløst design.
Beslagsmanden sælger bl.a. spejle med integreret lys. Disse er det perfekte valg til badeværelset, eller som spejl i entréen. Den flotte baggrundsbelysning giver et flot look og fungerer også som belysning i rummet.
Beslagsmanden sælger også smarte og lækre spejle med udtræk. De flotte kosmetikspejle er med udtræk og fås både som runde og firkantet. Kosmetikspejlene kan fås med op til 5 gange forstørrelse og integreret lys, for et endnu bedre syn. 

Viser 1 - 5 ud af 5 Varer

Kan jeg købe spejle med integreret lys?

Hos Beslagsmanden finder ud både kosmetikspejle med integreret lys, samt store spejle med integreret lys.

Er der noget jeg skal være opmærksom på når jeg køber et spejl med integreret lys?

Hvis du køber et spejl med lys, skal du skal du være opmærksom på om spejlet er godkendt til vådområder som f.eks. badeværelset.

Hvilke muligheder har jeg, hvis jeg ønsker at købe et spejl med udtræk?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af spejle med udtræk. Du kan finde spejle med dobbelt drejearm og kugleled, således du kan rotere og dreje spejlet som du ønsker.

Kan jeg få hjælp til at købe et spejl?

Hos Beslagsmanden hjælper vi dig gerne med at købe det rigtige spejl. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig hvis du har nogle spørgsmål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg