Greb

1174 varer

Hos Beslagsmanden finder du mange greb i mange forskellige materialer. Det gør det let at finde et greb, der matcher dit hjem og din smag. Vores greb er moderne, i udsøgt, tysk kvalitet og holder længere end de fleste andre greb.

Hvor skal du bruge dine greb henne? Greb til køkkenlåger, greb til skuffefronter, greb til kommoden eller måske noget helt andet? Med over 1.000 forskellige greb på hjemmesiden, kan vi med garanti finde et der passer ind i dit hjem.

Viser 1 - 24 ud af 1174 Varer

Engang skulle et greb bare kunne bruges. I dag er det anderledes, og der findes et utal af greb i forskellige design og materialer. Beslagsmanden kan håndtere de felste forespørgsler og har greb i alle varianter og i topkvalitet. Alle Beslagsmandens greb er inddelt efter materiale. De mest populære er messing, antik, aluminium, læder, kunststof, trærustfrit stål og porcelæn

Når det kommer til greb skal du være opmærksom på at du får valgt den rette hulafstand. Dette er afstanden mellem hullerne hvor grebet skal monteres. Her findes nogle standardmål man har kørt med i mange år, men har du et ældre køkken, kan du risikere at hullerne ikke passer over på dagens standarder. Når man måler hulafstanden er det altid fra centerhul til centerhul.

Kan jeg selv skifte mine greb?

Ja, det er meget nemt at skifte dien greb ud. 99% af alle greb er monteret med M4 bolte igennem bagsiden af skuffe/låge fronten. Det eneste du skal være opmærksom på er at de bolte du bestiller, skal være lidt længere end dine fronter er tykke, så de når ind og fanger grebet. Gerne 4-5 mm længere end fronten.

Hvornår skal jeg skifte mine greb?

Greb er et produkt der næsten holder for evigt. Ofte skifter man greb hvis de gamle er knækket eller slidt, eller hvis man har malet sine køkkenlåger. Måske er det bare på tide med et opdateret look? Det gør nemlig utrolig meget ved et køkken at få nye greb på, også mere end man lige tror.

Hvilke greb skal jeg vælge?

Greb findes i et hav at materialer, og det kan nogle gange være svært at vide hvad man skal gå efter. I dag er Messing meget populært, men der bliver også lavet mange flotte og moderne greb i stål og zinklegering, som billigere alternativer til det lidt dyrere messing. Porcelæn og rustfri stål er også looks der holder igennem tiden, og her findes også moderniserede udgaver af.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rigtige greb?

Ja! Du kan altid få hjælp her. Hvis du er i tvivl om det mindste, så tag endelig fat i os, vi hjælper dig med at få bestilt det rigtige greb i første omgang :)

Filtrer efter:

Hulafstand

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg