Greb

1013 varer

Hos Beslagsmanden finder du mange greb i mange forskellige materialer. Det gør det let at finde et greb, der matcher dit hjem og din smag. Vores greb er moderne, i udsøgt, tysk kvalitet og holder længere end de fleste andre greb. Greb bruges i hele huset, eksempelvis på køkkenfronter, kommoder, låger og skuffer. Engang skulle et greb bare kunne ...

Hos Beslagsmanden finder du mange greb i mange forskellige materialer. Det gør det let at finde et greb, der matcher dit hjem og din smag. Vores greb er moderne, i udsøgt, tysk kvalitet og holder længere end de fleste andre greb. Greb bruges i hele huset, eksempelvis på køkkenfronter, kommoder, låger og skuffer. Engang skulle et greb bare kunne bruges. I dag er det anderledes, og der findes et utal af greb i forskellige design og materialer. Beslagsmanden kan håndtere alle forespørgsler og har greb i alle varianter og i topkvalitet. Alle Beslagsmandens greb er inddelt efter materiale. De mest populære er messing, aluminium, læder, kunststof, trærustfrit stål og porcelæn. Klik dig igennem og find det greb, der matcher stilen og udtrykket i dit hus. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 1013 varer

Filtrer efter:

Hulafstand

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.