Samle selv

39 varer

Hos Beslagsmanden fører vi Häfele Symo låsesystemet, som lader dig sammensætte din egen lås. På den måde kan du kombinere et låsehus, med en cylinder, så du har mulighed for at lave lige den kombination du har brug for. Skal du bruge en lås hvor alle har adgang med den samme nøgle? Eller skal du have op til 2600 forskellige nøgler? Med dette system er det ikke noget problem.

Låsene monteres nemt og hurtigt, og cylinderen klikkes i forfra. Systemet er udvikelt i Tyskland, og er i super høj kvalitet.

Har du spørgsmål til hvordan du sammensætter din egen lås? Så tag meget gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Viser 1 - 24 ud af 39 Varer

Hvad består et komplet Häfele Symo låsesystem af?

Når du skal købe et komplet Häfele Symo låsesystem til dit møbel, skal du ALTID have et låsekabinet og en cylinder for at låsen virker og for at kunne låse dit møbel af. Derudover kan du tilkøbe en drejeknop eller andet ekstra udstyr, men dette er ikke nødvendigt for at låsen virker.

Er det muligt blot at tilkøbe en ny cylinder til min eksisterende lås?

Det smarte ved Häfele Symo er, at du kan købe alle dele separat. Mangler du blot en ekstra nøgle, en ny cylinder eller skal hele låsesystemet skiftets ud, så kan du købe det hos Beslagsmanden.

Hvad er forskellen på en pladecylinder og en stiftcylinder?

En pladecylinder er den mest anvendte til at aflåse møbler med. Det er en økonomisk løsning som fungerer godt til aflåsning af møbler. En stiftcylinder har en højere sikkerhed end en pladecylinder, men prisen er også derefter.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til Häfele Symo låsesystem?

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores samle selv låsesystem, og så hjælper vi dig med at finde de helt rette komponenter til dit låsesystem.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg