Klapstøtte

Klapstøtte

7 varer

En klapstøtte er et simpelt beslag til dine klaplåger i overskabet. En klapstøtte anvendes til klaplåger som åbner op ad. En klapstøtte bruges til at hjælpe med holder lågen åben. Alle klapstøtter kommer med fastlåsning, som sikrer at lågen forbliver i den åbne position, indtil fastlåsningen løsnes igen. Med en klapstøtte skal du aldrig mere selv holde en klaplåge åben.

Viser 1 - 7 ud af 7 varer

Hvad anvender man en klapstøtte til?

En klapstøtte anvendes til at hjælpe med at holde klaplågen åben. Klapstøtterne fås med fastlåsning, så du er sikker på at lågen forbliver åben.

Hvor bruger man en klapstøtte?

En klapstøtte kan bruges alle steder hvor man ønsker hjælp med at holde lågen åben, f.eks. et overskab, en kasse med låg eller en bænk med opbevaring under sædet.

Hvad er forskellen på en klapstøtte og et klapbeslag?

En klapstøtte er blot en støtte/hjælp til at holde en låge åben, hvorimod et klapbeslag er et dissideret beslag som også fungerer som hængsel.

Kan jeg få hjælp til at finde den rette klapstøtte?

Er du i tvivl omkring hvilken klapstøtte du skal vælge, eller hvorvidt en klapstøtte er det rigtige til dit projekt, så kontakt os endelig, så hjælper vi sig gerne med at finde den rette løsning.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg