Bordben

39 varer

Vil du udskifte benene på dit bord, har Beslagsmanden et stort udvalg af bordben. Vores store udvalg i høj kvalitet, giver dig en bred vifte af muligheder for at skabe et nyt look i dit hjem. Vi leverer både bordben til spiseborde og sofaborde – og de kan købes i pakker med 4 styk eller enkeltvis, hvis du fx har fået en rids i et bordben.

Viser 1 - 24 ud af 39 Varer

Beslagsmanden kan også levere foldestel/folde bordben i poleret krom i både T- og H-ramme. Derudover leverer vi også moderne og flotte bord- og bænkestel i stål. Bordstel/bordben i stål er helt perfekte til dig som gerne vil lave dit helt eget unikke spisebord eller bænk, fx et plankebord.

Beslagsmanden kan både levere stål bordben, spisebordsben, sofabordben eller bordben til runde borde. Og de kan leveres et hav af varianter, så som sort, rustfrit stål eller træ. Husk altid at overveje, hvor højt bordet skal være, inden du bestiller dine nye bordben.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg bestiller bordben?

Du skal være opmærksom hvor højt bordet skal være inden du bestiller dine nye bordben.

Skal jeg købe 4 bordben ad gangen?

Står du og mangler blot et bordben, eller er det kun det ene bordben som trænger til at blive skiftet ud. Hos Beslagsmanden købes bordben i pakker af 4 stk. eller enkeltvis.

Hvordan får jeg bordben med hældning?

Hos Beslagsmanden finder du også beslag til bordben. F.eks. en montageplade hvor benet skrues i, således det får en hældning.

Kan jeg få vejledning til at vælge de rigtige bordben?

Beslagsmanden vil meget gerne hjælpe og vejlede dig, således du ikke vælger de forkerte bordben.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg