Bordben

19 varer

Vil du udskifte benene på dit bord, har Beslagsmanden et stort udvalg af bordben. Vores store udvalg i høj kvalitet giver dig en bred vifte af muligheder for at skabe et nyt look i dit hjem. Vi leverer bordben til spiseborde og sofaborde – og de kommer både i pakker med 4 styk og enkeltvis, hvis du fx har fået en ridse i et bordben. Vi tilbyder ...

Vil du udskifte benene på dit bord, har Beslagsmanden et stort udvalg af bordben. Vores store udvalg i høj kvalitet giver dig en bred vifte af muligheder for at skabe et nyt look i dit hjem. Vi leverer bordben til spiseborde og sofaborde – og de kommer både i pakker med 4 styk og enkeltvis, hvis du fx har fået en ridse i et bordben. Vi tilbyder spisebordsben i sort og hvid, og du kan få bordbenene i både rustfrit look og klar lak. Derudover kan vi også levere foldestel i poleret krom i både T- og H-ramme. Husk altid at overveje, hvor højt bordet skal være, inden du bestiller dine nye bordben. De fleste af vores bordben er på fjernlager, så leveringstiden er mellem 4 og 8 dage. Kontakt os, hvis du ønsker præcis angivelse af leveringstid. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 19 ud af 19 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.