Skudrigler

Skudrigler

23 varer

Manuelle skudrigel låse er perfekte til let aflåsning indefra hvor nøgle ikke er nødvendig. En skudrigel er utrolig simpel og let at montere. Skudrigler er ideelle at benytte til dobbeltdøre, porte og andre døre som ikke har en cylinderlås, eller som ekstra lukkemekanisme på døre og låger.
Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af forskellige skudrigler. Vi sælger alt fra små skudrigler til montage på låger, til mere robuste og sikre skudrigler til ifræsning i døre. Beslagsmandens skudrigler fås i forskellige materialer som f.eks. messing, og med forskellige låsefunktioner.

Viser 1 - 23 ud af 23 Varer

Hvad kan jeg bruge en skudrigel til?

En skudrigel bruges til en let aflåsning af døre og låger indefra. Skudrigler benyttes til aflåsning af dobbeltdøre, porte, låger og døre som ikke har en cylinderlås.

Sælger I også skudrigler til ifræsning?

Hos Beslagsmanden finder du alt fra store og robuste skudrigler til ifræsning i døre, til små skudriget til påskruning på låger.

Hvilken skudrigel skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken skudrigel du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for personlig rådgivning eller hjælp.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg