Loox5 LED spot - 24V

Loox5 LED spot - 24V

28 varer

LED-spot er et populært og sikkert valg når det kommer til integreret belysning. LED-spot er et klassisk valg som passer godt ind i de fleste hjem. LED-spot er særlig velegnet til belysning i køkkenet eller som belysning i skabe og vitriner. Deres størrelse og design gør dem nemme at skjule og de indgår let som en del af møblet.

I denne kategori finder du alle Häfele Loox 24 volt LED-spot. Du finder både indbygningsspots som skal fræses ind i møblet, samt påbygningsspot som monteres uden på møblet med en af de smarte påbygningskabinetter. De lækre Häfele Loox LED-spot fås i et utal af farver og former, og med forskellige funktioner.

Viser 1 - 24 ud af 28 Varer

Häfele Loox LED-spots fås med forskellige lysfarver, lysstyrke, farvegengivelsesindeks, spredningsvinkel osv., du skal blot vælge hvilke parametre der er vigtig i forhold til det lys du leder efter. Alle Häfele Loox 24 volt LED-spot er produceret i topkvalitet, er energivenlige og de tilsluttes let til en 12 volt netdel med de små tilslutningsstik.

Dette er 24 volt LED-spots, hvilken betydning har det?

Antallet af volt på dine lys har betydning for valg af netdel. Alle lys i denne kategori er 24 volt LED-spot, og disse skal tilsluttes en 24 volt netdel. Dette er vigtig, for at der bliver videregivet den rette mængde volt/strøm til dine spots.

Hvad er forskellen på 12 og 24 volt LED-spot?

Forskellen er mængden af volt/strøm som bliver videregivet til dine lys. Hvis du køber 24 volt LED-lys, er det vigtigt at du vælge en 24 volt netdel, således der bliver videregivet den rette mænge volt/strøm til dine lys.

Hvad vil det sige at et spot har en lysfarve på 2700 K?

Farvetemperaturen på dine lys måles i kelvin (K). Kelvin-værdien fortæller hvor koldt eller varmt lyset opfattes. Et spot med en lysfarve på 2700 K, har en varm hvid farve, som opfattes behagelig og hyggelig hvilket egner sig godt til soveværelset og stuen.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til Häfele Loox spots?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til Häfele Loox LED-spot. Ring til os, så hjælper vi dig gerne.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg