Loox5 LED-bånd - 24V

Loox5 LED-bånd - 24V

28 varer

LED-bånd er en hurtig og nem måde at få mere lys i hjemmet. LED-bånd er nemme at montere med det selvklæbende tape, og kan let tilpasse og klippes i længden så det passer lige til dit møbel. Deres størrelse og flade design gør at de er lette at skjule og gennem væk. Du kan nemt skjule et LED-bånd bag et møbel, eller ned langs kantet i et skab. Et LED-bånd indgår let som en integreret del af møblet.

I denne kategori finder du alle Häfele Loox5 24 volt LED-bånd. Alle LED-bånd i denne kategori er en del af Häfele nye Loox 5 serie - den nye og forbedret serie af Häfele Loox lys. LED-båndene er produceret i topkvalitet, og har en yderst høj levetid og er super energivenlige.

Viser 1 - 24 ud af 28 Varer

LED-båndene fås i forskellige længder og bredder, og kan let tilsluttes til en 24 volt netdel med de små tilslutningsstik og en adapter. Häfele Loox LED-bånd fås med forskellige lysfarver, lysstyrke, farvegengivelsesindeks, spredningsvinkel, funktioner osv., du skal blot vælge hvilke parametre der er vigtig i forhold til det lys du leder efter.
Häfele Loox5 LED-bånd er produceret i samarbejde med Samsung, hvilket gør det til et af de bedste på marked.

Hvad betyder ’ydelse (watt) pr. meter’?

Under hvert produkt kan du se hvor mange watt LED-båndet bruger pr. meter. Skal du eksempelvis bruge 4 meter LED-bånd (24V) med en ydelse på 9,6 watt pr. meter, så bruger det tilsammen 38,4 watt. Dette udregner du ved at gange antallet af watt med det antal meter du ønsker at bruge: 4 x 9,6 = 38,4.

Hvorfor er det vigtig at jeg kender det samlede antal watt?

Det er vigtigt at kende det samlet antal watt som LED-båndet bruger, for at kunne vælge den rette størrelse netdel.

Hvordan monterer jeg mit LED-bånd?

Alle LED-bånd kommer med selvklæbende tap, som let kan klistres fast til forskellige overflader. Du kan også vælge at tilkøbe en af vores aluminiums skinner og montere LED-båndet i den, for et mere ensartet og homogent udtryk.

Sælger I også skinner til LED-bånd?

Vi har et stort udvalg af flotte aluminiumsskinner til LED-bånd. Skinnerne fås i forskellige farver og længder, og med forskellige funktioner.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg