Komplette skuffer

Komplette skuffer

Der er 1 produkt.

Få lavet din egne komplette fingersamlet træskuffer på mål. Hos Beslagsmanden kan du købe de topmoderne, populære og lækre fingersamlet træskuffer på special mål. Alle skufferne er produceret i absolut topkvalitet og bliver fremstillet i Tyskland på ordre.
Du har mulighed for helt selv at designe dine skuffer, ud fra et stor udvalg af træsorter, overfladebehandlinger, grebsudfræsninger osv. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser!

Viser 1 - 1 ud af 1 vare

Fingersamlet træskuffer og egetræskøkkener er et af tidens største trend inden for boliginteriør. De benyttes både i køkkenet, på badeværelset, i garderoben og mange andre steder.

De komplette træskuffer laves både som skuffer til en front, som bakker/skuffer til bag en låge, eller som komplette skuffer uden front eller andet.

Med disse komplette skuffer, kan du helt selv forvandle dit nuværende køkken til et nyt og moderne snedkerkøkken med lækre træskuffer. Har du f.eks. et eksisterende køkken med et fint korpus, kan du nøjes med at købe ny lækre træskuffer i massivt træ på mål, og forvandle dit nuværende køkken fuldstændigt. Alle skufferne laves på mål, så de passer perfekt til lige netop dit køkken.

Disse komplette træskuffer med udtræk, er perfekte til et IKEA hack køkken. Du kan købe billige køkkenskabe hos IKEA og få lavet lækre fingersamlet træskuffer på special mål, som passer perfekt til lige netop dine skabe. Med dette hack, kan du helt selv lave et snedkerkøkken. Disse fingersamlet træskuffer er det perfekte valg til gør-det-selv manden eller kvinden!

Ring til os i dag og så hjælper vi dig gerne med at designe din egen komplette træskuffe med udtræk, lavet på mål.


Hvor kan jeg købe fingersamlet træskuffer?

Hos Beslagsmanden kan du købe komplette træskuffer med udtræk, lavet på mål. Du designer helt selv din skuffe ud fra en lang række valgmuligheder, og du kan få produceret helt ned til 1 stk.

Hvorfor skal jeg købe træskuffer hos jer?

Vores komplette træskuffer bliver produceret i Tyskland, og er i absolut topkvalitet. Træsorterne er sorteret efter højeste standarder.

Hvilke valgmuligheder har jeg i forhold til at designe min egen komplette træskuffe med udtræk?

Valgmulighederne er næsten uendelige. Du kan på vores hjemmeside se en komplet oversigt over alle valgmulighederne du har at vælge imellem, når du skal designe din egen komplette træskuffe med udtræk, på mål.

Hvordan bestiller jeg en komplet træskuffe?

Ring til os, og så hjælper vi dig med at bestille en komplet træskuffe på mål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg