Komplette skuffer

Komplette skuffer

2 varer

Få lavet dine helt egne komplette træskuffer på mål. Du kan vælge imellem de topmoderne, populære og lækre fingersamlet træskuffer i massivt træ, eller de nye og moderne TA’OR BOX komplette skuffer i finer. Begge skuffer leveres komplet med udtræk, så alt er klar til montering. Skufferne produceres på ordre i special mål og kan leveres helt ned til 1 stk.
Med dette smarte koncept har du mulighed for helt selv at designe dine skuffer, ud fra et stor udvalg af træsorter, overfladebehandlinger, farver og designmuligheder. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser!

Viser 1 - 2 ud af 2 Varer

I vores sortiment af komplette skuffer finder du vores topmoderne, populære og lækre fingersamlet træskuffer.

Fingersamlet træskuffer og egetræskøkkener er et af tidens største trend inden for boliginteriør. De benyttes både i køkkenet, på badeværelset, i garderoben og mange andre steder.

Vores populære fingersamlet træskuffer i massivt træ fås i 12 forskellige træsorter og et utal af designmuligheder. De komplette træskuffer laves både som skuffer til en front, som bakker/skuffer til bag en låge, eller som komplette skuffer uden front eller andet.

Med de lækre fingersamlet træskuffer, kan du helt selv forvandle dit nuværende køkken til et nyt og moderne snedkerkøkken med lækre træskuffer. Har du f.eks. et eksisterende køkken med et fint korpus, kan du nøjes med at købe ny lækre træskuffer i massivt træ på mål, og forvandle dit nuværende køkken fuldstændigt. Alle skufferne laves på mål, så de passer perfekt til lige netop dit køkken.

Udover vores populære fingersamlet træskuffer, så har vi også de nye og moderne TA’OR BOX komplette skuffer i finer.

TA’OR BOX er vores nyeste komplette skuffesystem på mål. TA’OR BOX har et banebrydende og innovativt design med utallige designmuligheder. Skufferne kan sammensættes ud fra 11 forskellige farver og bliver fremstillet på et topmoderne anlæg i Belgien.

TA’OR BOX er det oplagte valg for dig som ønsker unikke og personlige skuffer. Skufferne er lette at samle og kommer komplette med udtræk så alt er klar til montering.

Fælles for vores komplette skuffer med udtræk er, at de er perfekte til et IKEA hack køkken. Du kan købe billige køkkenskabe/korpus hos IKEA og få lavet lækre fingersamlet træskuffer eller unikke TA’OR BOX skuffer i finer på special mål, som passer perfekt til lige netop dine skabe. Med dette hack, kan du helt selv lave et snedkerkøkken eller andet. Vores komplette skuffer er det perfekte valg til gør-det-selv manden eller kvinden!

Ring til os i dag og så hjælper vi dig gerne med at designe din egen komplette skuffe med udtræk, lavet på mål.

 

Hvor kan jeg købe fingersamlet træskuffer?

Hos Beslagsmanden kan du købe komplette træskuffer med udtræk, lavet på mål. Du designer helt selv din skuffe ud fra en lang række valgmuligheder, og du kan få produceret helt ned til 1 stk.

Hvorfor skal jeg købe træskuffer hos jer?

Vores komplette træskuffer bliver produceret i Tyskland, og er i absolut topkvalitet. Træsorterne er sorteret efter højeste standarder.

Hvilke valgmuligheder har jeg i forhold til at designe min egen komplette træskuffe med udtræk?

Valgmulighederne er næsten uendelige. Du kan på vores hjemmeside se en komplet oversigt over alle valgmulighederne du har at vælge imellem, når du skal designe din egen komplette træskuffe med udtræk, på mål.

Hvordan bestiller jeg en komplet træskuffe?

Ring til os, og så hjælper vi dig med at bestille en komplet træskuffe på mål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg