Ansatsskruer

3 varer

Ansatsskruer er kendetegnet ved at have fin gevind i den ene ende, og grov træ-gevind i den anden ende. Anvendelsesmulighederne er mange med disse skruer, da de giver mulighed for at montere andre beslag med fingevind på træoverflader. Ofte er ansatsskruer brugt til samling af spiseborde med sarg, hvor den grove del går ind i benet, og den fine del går igennem et sargbeslag og fastsættes med en møtrik på den anden side.

Viser 1 - 3 ud af 3 Varer

Hos Beslagsmanden finder du et udvalg af ansatsskruer i forskellige størrelser og længder. Har du spørgsmål til hvilken størrelse du skal vælge, kan du altid tage kontakt til os.

Hvilke størrelser kan jeg få ansatsskruer i?

Hos os har vi M4, M6 og M8 modeller i forskellige længder. Størrelserne er de mest gængse, og med mulighed for mængderabat ved køb af flere stk.

Hvor kan jeg bruge ansatsskruer henne?

Ofte er de brugt i forbindelse med montering af bordben på borde med sarg, men mulighederne er uendelige! De lader dig montere beslag med gevind på træemner.

Kan jeg selv montere dem?

Det er let at montere ansatsskruer, de skal blot skrues ind i en trædel, og herefter kan der skrues et beslag på med fin gevind.

Kan jeg få hjælp til at vælge de rigtige ansatsskruer?

Ja! Du kan altid få hjælp hos os hvis der er det mindste du er i tvivl omkring, vi hjælper dig med at finde de rigtige ansatsskruer.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg