Kvalitet ud over det sædvanlige!

Med den overskrift startede beslagsmanden, og er blevet til den web butik du møder i dag. En vision om at bringe kvalitet til de private forbrugere, som hidtil har været forbeholdt de store produktionsvirksomheder. 
I slutningen af 2016 blev der lavet en aftale mellem Beslagsmanden og en af de absolut største spillere på markedet indenfor beslag. Vi ville bringe kvalitets beslag ud til den private gør-det-selv mand, og samtidig konkurrere med de store lav-pris byggemarkeder. En stor opgave, men også en vi brænder for og vil lykkedes med! 


Hvem står bag?

Hej, mit navn er Patrick, og jeg står bag Beslagsmanden. Jeg har arbejdet med møbler i lidt over 10 år, og vidste derfor at der fandtes beslag i væsentlig højere kvalitet, end dem man køber i sit lokale byggemarked. Efter jeg blev færdiguddannet som multimediedesigner, valgte jeg at kombinere 2 af de ting jeg holder allermest af. Møbelproduktion og e-handel. Det endte med Beslagsmanden, som så dagens lys i slutningen af 2016, og er siden den tid kun gået fremad. Det betyder at jeg heldigvis ikke er den eneste der sætter kvalitet højere end noget andet. Om det så er i en produktion, eller i sit gør-det-selv projekt der hjemme, så er der ikke noget mere træls end når man skal stå og tilpasse noget for at det lige passer, fremfor at det bare passer første gang.


Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.