Bordbeslag

46 varer

Borde kan samles på mange forskellige måder. Men bordbeslag er en afgørende komponent for at sikre bordets stabilitet. Der findes mange typer af bordbeslag til forskellige formål, men hos Beslagsmanden.dk finder du hurtigt det beslag, du leder efter. Du kan finde nye bordben til din sofa eller dit spisebord, hvis du er blevet træt af de gamle bo...

Borde kan samles på mange forskellige måder. Men bordbeslag er en afgørende komponent for at sikre bordets stabilitet. Der findes mange typer af bordbeslag til forskellige formål, men hos Beslagsmanden.dk finder du hurtigt det beslag, du leder efter. Du kan finde nye bordben til din sofa eller dit spisebord, hvis du er blevet træt af de gamle bordben. Med en et smart bordudtræk kan du med et snuptag få flere siddepladser omkring spisebordet – også selvom du ikke har oceaner af plads derhjemme. Vi har mange flotte udtræksskinner, der får dit udtræk til at glide nemt, og vi tilbyder alt relevant tilbehør til bordudtrækket. Du kan også finde samlebeslag, der sikrer stabile møbler, og hvor du løbende kan efterspænde beslagene. Og så har vi strømudtag, der er designet til at kunne skjules i en bordplade, så du på en praktisk måde kan samle ledninger og kabler. Husk altid at overveje, hvad dine bordbeslag skal bruges til, hvor meget de skal bære, og hvordan de skal spændes. Kontakt os, hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig med at vælge det rigtige bordbeslag.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 46 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.