Møbellys

309 varer

Møbelbelysning er en moderne og stilfuld måde at få mere lys ind i hjemmet. Integreret lys er funktionelt, pænt og giver den manglende belysning til steder hvor den almindelige belysning ikke kan nå hen. Med det simple og innovative lyssystem Häfele Loox har det aldrig været lettere selv at montere og installere integreret lys i hjemmet.

Viser 1 - 24 ud af 309 Varer

Häfele Loox er et enkelt og brugervenligt lyssystem, som er bygget op omkring det smarte plug-and-play system. Plug-and-play systemet gør det nemt og enkelt for dig at sammensætte et lysstem lige efter dine ønsker. Systemet består af en netdel og talrige komponenter som sammensættes ved hjælp af små stik. De enkle komponenter kan let mixes på kryds og tværs, og sammensættes lige efter dine behov.

Det innovative LED-lyssystem Loox fra Häfele er nemt og enkelt at sammensætte takket være det smarte plug-and-play, som kan bruges af alle. Häfele Loox består af talrige komponenter som kan sammensættes lige efter dine ønsker. Du finder både spot, lamper, LED-bånd, kontakter og meget andet smart tilbehør, som alt sammen blot skal tilsluttes til netdele ved hjælp af de små tilslutningsstik.

Häfele Loox kan bruges alle, også personer som ikke har stor teknisk viden inden for belysning. Häfele Loox er lige så enkelt at bruge og sammensætte, som det er at sætte sin oplader i stikkontakten.

Häfele Loox er designet og udviklet på baggrund af tusindvis af timers forskning indenfor møbelbelysning. Produkterne er udviklet i Tyskland, og er noget af det bedste integreret belysning på marked. Alle Häfele Loox komponenter er produceret i topkvalitet med design og funktionalitet for øje. Häfele Loox var oprindeligt produceret til erhvervsbrug, men hos Beslagsmanden har du nu mulighed for at købe det lækre Häfele Loox lys.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg