Dørstopper

Dørstopper

120 varer

Dørstopper bruges til at beskytte dørhåndtag, døre og vægge. Dørstopper er gode til at beskytte dine vægge for skrammer eller dørhåndtag for ridser. De fås i mange modeller og med forskellige funktioner.
Beslagsmanden har et stort udvalg af dørstoppere. Vi har dørstoppere i både rustfri stål, zinklegering, messing og gummi. Især de flotte messing dørstopper, er et meget populært valg.

De fleste af vores dørstopper er med gummikanter for ekstra beskyttelse af dine døre, dørhåndtag og vægge. Beskyttelsen skal forhindre skrammer og ridser. Hos Beslagsmanden finder du ikke kun praktiske og funktionelle dørstoppere, men også flotte og moderne dørstopper. Funktionaliteten og kvaliteten er i top.

Viser 1 - 24 ud af 120 Varer

Hos Beslagsmanden.dk finder du dørstopper til montage på både væg og gulv. Vi har alt fra de små og traditionelle dørstopper i gummi, til de nye og moderne dørstopper i messing. Du kan også finde et bredt udvalg af dørholdere. Vi har både magnetiske dørholder og dørholder med gummifod. Med en dørholder fra Beslagsmanden slipper du for at dine døre smækker. 

Hvorfor skal jeg købe en dørstopper?

Du skal købe en dørstopper for at beskytte dine dørhåndtag, døre og vægge mod skrammer og ridser. Hos Beslagsmanden finder du både funktionelle og flotte dørstoppere.

Hvordan kan jeg forhindre min dør i at smække?

Hvis du er træt af at dine døre smækker, kan du købe en magnetiske dørholder eller en dørholder med gummifod. Med en dørholder fra Beslagsmanden kan du let holde døren åben. Vi har magnetiske dørholder som kan holde døre med en vægt på helt op til 60 kg.

Hvilken dørstopper skal jeg bruge, hvis jeg ikke ønsker at bore hul i gulvet eller væggen?

Vi har et bredt udvalg af dørstoppere til montage på både væg og gulv. Med vores ’Slip for at bore’ produkter kan du nemt montere dørstopperen, helt uden at bore et hul.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rigtig dørstopper eller dørholder?

Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig med at finde den helt rigtig dørstopper eller dørholder! Ring eller send os en mail, så er vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg