Bøjlestang

Bøjlestang

22 varer

En bøjlestang er et funktionelt og stilfuldt valg til opbevaring af jakker og tøj i entreen eller garderoben. Med en bøjlestang er det let at få hængt dine jakker og tøj på bøjler, så du har fuldt overblik over dit tøj, og samtidig undgår du at tøjet krøller.
Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af bøjlestænger. Er din bøjlestang i tøjskabet knækket, eller står du og skal lave en synlig bøjlestang i entreen, bryggerset eller garderoben, så har vi bøjlestængerne til dit projekt.

Viser 1 - 22 ud af 22 Varer

Vi sælger bøjlestænger separat, og har et stort udvalg af forskellige bøjlestænger. Hos Beslagsmanden kan du købe en bøjlestang i messing, metal, eg, stål, rustfri stål, og i stort udvalg af forskellige farver som f.eks. sort, hvid eller sølvfarvet. Bøjlestænger fås i forskellige diameter og størrelse, og kan fås med en længde fra 1 meter, helt op til 3 meter. Alle bøjlestænger er produceret i tysk topkvalitet og sælges separat. Vi har også et stort udvalg af bøjlestangsholdere til din bøjlestang, som kan ses her.

Hvor lang en bøjlestang kan jeg købe?

Vi har et bredt udvalg af bøjlestænger. Vores bøjlestænger fås i et hav af varianter, i forskellige materialer og med forskellige overflader/farver, og de kan fås med en længde på 1000 mm, helt op til 3000 mm.

Sælger I også bøjlestænger i messing?

Du kan hos Beslagsmanden finde de flotte og populære bøjlestænger i messing. En bøjlestang i messing er et yderst populært valg lige nu, og fremstår eksklusiv og elegant i enhver entre eller garderobe. Vi sælger også bøjlestangsholder i messing.

Hvilke materialer kan jeg få min bøjlestang i?

Vores bøjlestænger fås i et hav af forskellige materialer og med forskellige overflader/farver. Du kan bl.a. købe bøjlestænger i messing, egetræ, rustfri stål eller stål. Bøjlestængerne fås også med forskellige overflader/farver så som børstet, forkromet, forniklet og i farverne hvid, sort og sølvfarvet.

Kan jeg få hjælp til at købe en bøjlestang?

Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe dig. Ring eller skriv til os, og så hjælper vi dig meget gerne med at købe den rette bøjlestang.