Grass udtræk

Grass udtræk

4 varer

Grass skuffeudtræk er fra specialisten i møbelbeslag Grass, som udvikler innovative og brugervenlige beslag til dit køkkenskab. Med deres Dynapro serie fremviser Grass deres ide om et nemt køkken i stilrent design. Blandt andet udvikler de på fuldudtræk, push-to-open og soft-close funktioner. Se vores udvalg af Grass skuffeudtræk her.

Viser 1 - 4 ud af 4 Varer

Hos Beslagsmanden har vi et stort udvalg af skuffeudtræk. Du kan finde Grass udtræk i over 3 millioner hjem. Med Grass og deres Tipmatic åbningssystem er du sikret høj kvalitet og holdbarhed. Find dit næste skuffeudtræk her.

Der er så mange forskellige muligheder. Hvordan finder jeg det rigtige skuffeudtræk?

Det kommer an på dit behov. Sidder du for eksempel med nogle flotte skuffegreb, som skal på skuffen, skal du måske ikke bruge push-to-open, men det kunne måske stadig være rart med soft-close funktionen. Med Grass udtræk er du sikker på kvaliteten, uanset hvad dit behov er.

Hvad betyder Tipmatic?

Tipmatic er Grass producentens navn for deres skuffeudtræksteknologi, som har både soft-close og push-to-open funktioner i samme udtræk.

Kan jeg bruge skuffeudtrækket til en skuffe af metal?

Ja, sagtens. Det betyder ikke så meget, hvad din skuffe er lavet af, da Grass skuffeudtræk har en høj bæreevne på op til 70 kg.

Kan jeg få hjælp til hvordan man installere et skuffeudtræk?

Ja, i vores guide sektion på hjemmesiden har vi en gennemgående forklaring på, hvad der er hvad på et skuffeudtræk, og hvordan du montere det.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg