Loox5 LED lamper - 12V

Loox5 LED lamper - 12V

3 varer

Lys er en vigtig del af indretningen. Lys er med til at skabe stemning og atmosfære i hjemmet. Behovet for lys varierer meget fra person til person, samt hvilket rum vi befinder os i. På badeværelset og i køkkenet skal belysningen være kraftig og klar, modsat i stuen hvor belysningen gerne må mere dæmpet og hygge præget.

I denne kategori finder du Beslagsmandens store udvalg af Häfele Loox lamper 12 volt. Alle lamper i denne kategori kan nemt tilsluttes til Häfele Loox netdel, med det smarte plug-and-play system.

Viser 1 - 3 ud af 3 Varer

Du finder et stort udvalg af smarte og praktiske lamper til forskellige steder i hjemmet. Du kan eksempelvis finde en bøjlestang med lys, en flot og fleksibel natlampe, eller lamper til spejl- og skabsbelysning. Alle lamper kan kombineres med Häfele Loox andre produkter, du skal blot tilslutte komponenterne til netdelen ved hjælp af de små tilslutningsstik.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber en lampe fra Häfele Loox5?

Det eneste du skal være opmærksom på når du køber en lampe fra Häfele Loox5, er at du skal tilkøbe en netdel til din lampe.

Hvad er watt?

Watt er en måleenhed for effekt. Det vil sige den effekt (antal watt) der ydes for at pæren lyser. Under hvert produkt er der angivet hvor stor en ydelse/antal watt det enkle produkt bruger, og denne oplysning skal du bruge til at vælge den rette størrelse netdel.

Hvad er en IP-godkendelse?

IP koden angiver lampens tæthedsgrad. IP koden består af 2 tal, som hver fortæller om graden af beskyttelse mod fremmedlegemer og vand. Dette har betydning i forhold til hvorledes lampen må bruges i vådrum eller andet.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til Häfele Loox lamper?

Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Ring til os, så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette lysstem.

Filtrer efter:

Lysstyrke - Lumen (lm)
IP-godkendelse
Lysfarve - Kelvin (k)
Energimærke
Lystype

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg