Hjørneskabe

Hjørneskabe

26 varer

Hjørneskabe er altid en udfordring, da de kan give meget spilplads. Med det rigtige beslag kan du udnytte pladsen optimalt, og samtidig få nogle lækre funktioner ind i køkkenet. Hos Beslagsmanden har vi forskellige typer af beslag og udtræk til hjørneskabe, og selvfølgelig kun i den højeste kvalitet.

Viser 1 - 24 ud af 26 Varer

Hos Beslagsmanden finder ud et stort udvalg af beslag og udtræk til hjørneskabet, med en masse lækre funktioner. Hos os finder du både det populære Kesseböhmer LeMans hjørneskabsudtræk, eller Kesseböhmer MagicCorner drejebeslaget. Du kan også finde et stort udvalg af hjørneskabs karruseller med drejehylder.
Med et hjørneskabsudtræk fra Beslagsmanden kan du nemt og ubesværet tilgå dine ting i hjørneskabet.

Hvorfor skal jeg købe et hjørneskabsudtræk?

Med et udtræk til hjørneskabet, kan du udnytte opbevaringspladsen i skabet fuldt ud. Med et udtræk kan du trække tingene ud til dig, så du nemt kan se og tilgå dine ting.

Kan jeg købe nyt tilbehør til mit Kesseböhmer LeMans hjørneskabsudtræk?

Hos os kan du både købe et helt nyt komplet Kesseböhmer LeMans hjørneskabsudtræk. Men vi sælger også delene enkeltvis, hvis du mangler noget til dit udtræk.

Hvilke fordele er der ved en hjørneskabskarrusel?

En karrusel til hjørneskabet er det perfekt valg til dig som vil udnytte opbevaringspladsen i skabet fuldt ud, fordi de roterende hylder giver dig let adgang til dine ting på hylderne. Vi har et stort udvalg af forskellige karruseller til hjørneskabet med forskellige funktioner.

Kan jeg få hjælp og vejledning til at vælge det rigtige hjørneskabsudtræk?

Hos Beslagsmanden hjælper vi dig gerne med at købe det rigtige hjørneskabsudtræk. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig hvis du har nogle spørgsmål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg