Jalousi

Jalousi

20 varer

Jalousi skydedørsbeslag til jalousiskabe. Jalousiskabe er særlige genkendelige på deres unikke og fleksible låger som er lavet af sammensatte lameller. Jalousilåger kan både køre vertikal eller horisontalt, og så er de pladsbesparende og optager ikke plads i rummet når de åbnes og lukkes. Jalousiskabe egner sig særlig til opbevaring af ringbind og andre kontorting på arbejdspladsen. Lågerne forsvinder ind i skabet og optager derfor ikke unødvendig plads og kvadratmeter på kontoret. Jalousiskabe er en flot, praktisk og pladsbesparende løsning til opbevaring.

Viser 1 - 20 ud af 20 Varer

Hvad er et jalousiskab?

Et jalousiskab er et skab med jalousilåger. Jalousilåger er kendetegnet ved deres unikke og fleksible låger som er lavet af sammensatte lameller, som kan bøjes og rulles sammen når skabet åbnes. Det smarte ved jalousilåger er at de forsvinder ind i skabet.

Hvad er fordelen ved et jalousiskab?

Fordelene ved et jalousiskab er de fleksible låger som forsvinder ind i skabet når skabet åbnes. Lågerne optager ikke plads ud i rummet når skabet åbnes, som almindelige låger.

Hvor kan jeg bruge jalousiskabe?

Jalousiskabe er ofte brugt på arbejdspladsen eller på kontoret. De egner sig til opbevaring af ringbind eller andre vigtige papir på kontoret, fordi de kan låses af og ikke optager meget plads. Men jalousiskabe kan også bruges i køkkenet eller stuen, det er kun fantasien som sætter grænser. Med beslag fra Beslagsmanden kan du lave dine helt egne skabe med jalousilåger.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til jalousiskabe?

Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig hvis du har spørgsmål til jalousiskabe. Ring endelig til os, så hjælper vi dig med at finde det helt rette produkt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg