Skruer

136 varer

Her finder du et stort udvalg af forskellige skruer til dit næste gør-det-selv projekt. Skruer er uundværlige og bruges i næsten alle gør-det-selv projekter.
Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af forskellige skruer i hav af materialer og med forskellige funktioner. Vi sælger både ansatsskruer, samleskruer, euro skruer og spånpladeskruer i størrelser fra Ø2,5 mm helt op til Ø6,0 mm.
Beslagsmandens skruer fås med forskellige hoveder og kærv. Vi har skruer med både linsehoved, panhoved, undersænket hoved eller fladt hoved, som passer til enhver skruetrækker eller skruemaskine. Skruernes hoved fås med enten lige kærv, torx, unbrako eller krydskærv. Skruerne fra Beslagsmanden fås også i mange forskellige længder, og med fuldgenvind eller delgevind. Se hele vores udvalg, og find lige den skrue du står og mangler.

Viser 1 - 24 ud af 136 Varer

Hvordan kan jeg kende forskel på de forskellige skruerne?

Det kan godt være svært at se forskel på de forskellige skruer. En nem måde at adskille skruerne er ved at se på skruen hoved og kærv. Du kan også se på skruens gevind, om den har fuld gevind eller kun delgevind.

Hvilke type skruehoved kan jeg få?

Hos Beslagsmanden kan du få skruer med enten linsehoved, panhoved, undersænket hoved eller fladt hoved.

Hvilke længder kan jeg få i skruer?

De fleste af Beslagsmandens skruer kan fås i forskellige længder. Du skal blot vælge hvilken længde du ønsker under hver enkel skrue.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rigtige skrue?

Du er meget velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige skruer.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg