Dynapro

Dynapro

4 varer

Grass er eksperter inden for skuffeudtræk og beslag. Deres produkter sidder i over 3 millioner køkkener i 60 lande. 

Grass sætter stor ære i deres kvalitets udtræk, hængsler og beslag. De har udvikklet Dynapro serien på princippet om, at det skal være nemt at bruge dit køkken. Derfor kan du få funktionelle, stabile og brugervenlige udtræk, der kan komme med soft-close eller push-to-open - eller begge dele. Tidsløst design, moderne innovation og lyddæmpende teknologi er nogle af fordelene ved at vælge Grass Dynapro her hos Beslagsmanden. Se vores udvalg af skuffeudtræk her. 

Viser 1 - 4 ud af 4 Varer

Hos Beslagsmanden sælger vi alt inden for skuffeudtræk. Grass Dynapro er udtræk og tilbehør fra skuffebeslagseksperten Grass. Dynapro serien er lavet til bekvemmelighed, brugervenlighed og holdbarhed for og til dig. Dit næste skuffeudtræk kan laves både med soft-close, push-to-open eller med begge funktioner. Træk din skuffe helt ud uden at gå på kompromis med stabiliteten og funktionaliteten med Dynapro.

Kan jeg justere mit udtræk, så det passer til mit projekt?

Ja, du kan få udtræk i forskellige versioner, og alle udtræk fra Dynapro serien kan justeres. Se på produktsiderne hvor meget de hver især kan justeres. 

Min soft-close skuffe vil ikke lukke. Hvad gør jeg?

Det kan være at du har installeret udtrækkets skinner skævt, eller hvis dit udtræk er lidt ældre, er der måske noget skidt, der blokerer skinnerne. Det kan også være, at det er tid til, at du skifter til et Dynapro udtræk, så du er sikret kvalitet.

Hvad betyder push-to-open?

Push-to-open betyder, at du åbner skuffen ved at give den et let tryk indad, og så åbner den sig af sig selv på en rolig måde. Det gør den via et indbygget fjedersystem. Design mæssigt betyder det også, at du kan få grebsløs åbning af skuffen med lige linjer i dit køkken.

Hvor meget vægt kan Dynapro udtrækket holde til?

Dynapro er lavet til at kunne holde, og har derfor en bæreevne op til 70 kg. Se på produktsiden hvad bæreevnen for det enkelte produkt er.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg