Metallamat hængsler

Metallamat hængsler

15 varer

Metallamat er Häfeles nyeste serie af kophængsler. Matallamat er en serie af gode og prisvenlige hængsler til køkkenlåger og skabe. Men selvom prisen er lav, så er kvaliteten i top. Alle hængsler er produceret i tysk topkvalitet, og er perfekte hvis du ønsker at skifte dine køkkenhængsler ud uden at betale en formue.
Metalla kophængslerne findes et i utal af varianter med forskellige åbningsvinkler, og til forskellige typer af låger. Du finder alt fra traditionelle hængsler som dem du ser på dine køkkenlåger eller skabslåger, til special hængsler til stolleanvendelse, glaslåger eller vinklede låger. Hængslerne i serien Metallamat fås med 3-dimensionel justering, og passer i alle traditionelle kopboringer. Se hele Beslagsmandens udvalg af Matallamat kophængsler her.

Viser 1 - 15 ud af 15 varer

Sælger I også kophængsler til glaslåger?

Hos Beslagsmanden finder du både kophængsler til almindelige låger af træ, MDF eller andet, men du kan også finde kophængsler til glaslåger.

Hvad betyder stolle?

Stolle er et udtryk for et hængsel som er monteret i stolle, hvilket vil sige at hængslet sidder plan med lågen i lukket position. Ved almindelige hængsler, så sidder hængslet i en 90° vinkel med lågen.

Hvordan justeres kophængslerne?

Alle Metallamat kophængsler er med 3-dimensionel justering. Hængslet kan sidejusteres, dybdejusteres og højdejusteres. Hængslet justeres let ved hjælp af de små skruer på hængslet.

Hvor mange kophængsler skal jeg bruge?

Antallet af kophængsler afhænger af lågen bredde, højde og vægt, samt hvilket materiale lågen er lavet af. Du kan læse meget mere i vores ’ultimative guide til kophængsler’.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg