Til skabslåger

Til skabslåger

19 varer

Skydedørsbeslag til skabslåger. Skydedøre på et skab eller i et møbel er en flot og stilren løsning. Det frigiver noget plads i rummet, fordi lågerne ikke åbner ud i rummet, men derimod åbner langs skabet eller møblet. Med et skydedørsbeslag til skabe eller møbler, kan du lave dit helt eget og unikke skab eller møbel med skydedøre. Vi sælger skydedørsbeslag til både træ- og glaslåget, og alle beslagene er produceret i absolut topkvalitet.

Viser 1 - 19 ud af 19 Varer

Hvilke ting skal jeg tage højde for når jeg køber et skydedørsbeslag?

Når du køber et skydedørsbeslag, skal du tage højde for hvorvidt lågen skal dække for siden af skabet eller ligge indeni skabet. Du kan læse mere om dette i vores komplette guide. Derudover skal du tage højde for lågens højde, bredde, tykkelse og vægt.

Sælger I også skydedørsbeslag til glaslåger?

Hos Beslagsmanden finder du skydedørsbeslag til både glaslåger og trælåger. Vores skydedørsbeslag til glaslåger er produceret i topkvalitet og perfekte til dig som ønsker at lave skab/møbel med glaslåger.

Sælger I også skydedørsbeslag til gulv-til-loft skabslåger?

Ønsker du at lave dit eget skab med låger som går fra gulv til loft, så finder du de helt rette beslag hos Beslagsmanden. Vi har alt du skal bruge til at lave gulv-til-loft skabslåger, både skydedørsbeslag, skinner og greb.

Hvilke fordele er der ved skydedøre som valg af låger på dit skab?

Fordelene ved et skab med skydelåger er, at det optager mindre plads i rummet end et skab med almindelige låger. Et skab kan ofte være et af de møbler som tager utrolig meget plads i rummet, men ved at vælge et skab med skydelåger så slipper du for at lågerne også optage plads i rummet når skabet åbnes.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg