Knager / Loftkroge

250 varer

Knager, kroge og loftkroge er essentielle i enhver entré. Det er en nem og hurtig måde at få ekstra plads til at hænge dit og dine gæsters overtøj på. Samtidig er det noget af det første, dine gæster ser, så det er en mulighed for at skabe et udtryk, der bliver lagt mærke til. Knager og kroge kommer i mange forskellige former og farver, og Beslagsmandens udvalg giver dig et væld af muligheder for at designe din egen unikke entré.

Viser 1 - 24 ud af 250 Varer

Vi har både simple knager, der er oplagte til en hjemmelavet knagerække, antikke knager, futuristiske knager og knager i farver, hvis børnene skal have deres egen knagerække. Vi tilbyder også flere matte og polerede loftskroge. Loftskrogene kommer med både to og tre arme – og er selvfølgelig i den sædvanlige høje kvalitet, der kendetegner alle Beslagsmandens greb og beslag.

Hvorfor skal jeg købe kroge, knager eller loftkroge?

Kroge og knager er den perfekte løsning til at hænge ting på. De er små og fylder ikke meget, men kan samtidig være en stor del af indretningen. Kroge og knager kan bruges i næsten alle rum. I entréen til jakker og overtøj, på badeværelse til håndklæder, i køkkenet til viskestykker eller i garderoben til tøj.

Hvor kan jeg finde drejelige loftkroge?

Hos Beslagsmanden finder du også kroge som kan dreje rundt. Vores drejelige loftkroge findes i alle regnbuens farver.

Har i knager eller kroge i messing?

Hos Beslagsmanden kan du finde et hav af flotte og moderne kroge og knager i messing. Messing er et af tidens største trend inden for indretning.

Kan jeg få hjælp til eventuelle spørgsmål om knager og loftkroge?

Hos Beslagsmanden vil vi gøre vores bedste for at kunne besvare på spørgsmål, og hjælpe dig med at finde det du leder efter.