Knager / Loftkroge

34 varer

Knager og loftkroge er essentielle i enhver entré. Det er en nem og hurtig måde at få ekstra plads til at hænge dit og dine gæsters overtøj på. Samtidig er det noget af det første, dine gæster ser, så det er en mulighed for at skabe et udtryk, der bliver lagt mærke til. Knager og kroge kommer i mange forskellige former og farver, og Beslagsmande...

Knager og loftkroge er essentielle i enhver entré. Det er en nem og hurtig måde at få ekstra plads til at hænge dit og dine gæsters overtøj på. Samtidig er det noget af det første, dine gæster ser, så det er en mulighed for at skabe et udtryk, der bliver lagt mærke til. Knager og kroge kommer i mange forskellige former og farver, og Beslagsmandens udvalg giver dig et væld af muligheder for at designe din egen unikke entré. Vi har både simple knager, der er oplagte til en hjemmelavet knagerække, antikke knager, futuristiske knager og knager i farver, hvis børnene skal have deres egen knagerække. Vi tilbyder også flere matte og polerede loftskroge. Loftskrogene kommer med både to og tre arme – og er selvfølgelig i den sædvanlige høje kvalitet, der kendetegner alle Beslagsmandens greb og beslag.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 34 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.