Glaslågehængsler

Glaslågehængsler

43 varer

Her finder du bredt udvalg af hængsler til alle slags glaslåger. Vi sælger alt fra små og enkle glaslågehængsler til glaslåger i kommoder, vitrineskabe og køkkenskabe, til store og stærke hængsler til brusenicher i glas.

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af små, enkel og smarte hængsler til glaslåger. Disse er perfekte til glaslåger i vitrineskabe, kommoder og køkkenskabe. Mange af hængslerne skal blot klemmes på glaslågen, så du slipper for at bore i dine glaslåger.
Du kan også finde hængsler til at lave din egen bruseniche af glas. Du finder både hængsler og holdere til brusevægge og brusedøre i glas. Vi sælger også plastiklister, også kendt som tætningslister, til tætning af brusenicher i glas. Så står du og vil lave din helt unikke bruseniche i glas, så har vi hængslerne og tilbehøret til det.

Viser 1 - 24 ud af 43 Varer

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber et glaslågehængsel?

Når du skal købe et glaslågehængsel, skal du være opmærksom på tykkelsen af din glaslåge. Det er vigtigt at du køber et hængsel som passer til tykkelsen på din glaslåge.

Hvilket hængsel skal jeg have, hvis jeg ikke ønsker at bore i min glaslåge?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af glaslågehængsler som blot skal klemmes på glaslågen. Så slipper du for at bore i dine glaslåger.

Hvilke hængsler skal jeg bruge hvis jeg ønsker at lave min egen bruseniche?

Vi har et stort udvalg af forskellige hængsler som du kan bruge til at lave din helt egen unikke bruseniche i glas. Vi sælger alt indenfor hængsler, holder og tilbehør til at lave brusevægge og brusedøre i glas.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til glaslågehængsler?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at besvare på dine spørgsmål. Vores kyndige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os bare.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg