Paskvilgreb

Paskvilgreb

24 varer

Et paskvilgreb er et greb til vinduer og terrassedøre. Paskvilgreb er også kendt som vinduesgreb eller terrassedørsgreb i daglig tale

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af flotte og unikke paskvilgreb. Vi sælger alt fra klassiske håndtag til unikke og specielle greb som ikke kan købes andre steder. Vores paskvilgreb fås i forskellige materialer, former og farver. Vi har et bredt udvalg af paskvilgreb i både messing, aluminium og rustfrit stål. Grebene kan fås med mange forskellige overflader, som f.eks. krom, nikkel, bronze, sort eller hvid. Sæt dit helt eget præg på hjemmet med et unikt paskvilgreb fra Beslagsmanden.

Viser 1 - 24 ud af 24 Varer

Beslagsmandens paskvilgreb til vinduer og terrassedøre fås både med eller uden lås. Flere af vores håndtag er også udstyret med det smarte låse-clik system som forhindrer tyvene i at bryde vinduet op udefra. Så ønsker du at beskytte dig lidt ekstra mod indbrud, så er et paskvilgreb med lås vejen frem.

Alle Beslagsmanden paskvilgreb kommer med en 7x7 mm stift, som passer ind i de fleste standard vinduer og terrassedøre.

Hvad er et paskvilgreb?

Et paskvilgreb er et greb til vinduer og terrassedøre med et paskvillåsesystem. De fleste vinduer som vi kender i dag, er produceret med et paskvillåsesystem. Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af paskvilgreb i forskellige materialer og med forskellige låsefunktioner.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skifter mit paskvilgreb?

Når du skifter dit paskvilgreb ud med et nyt, skal du være opmærksom på at skiften har sammen størrelse som det greb som vinduet eller terrassedøren blev leveret med, samt at hulafstanden er den samme.

Hvad gør jeg hvis stiften i paskvilgrebet er for lang?

Hvis stiften på det nye paskvilgreb er for lang, kan du tilskære det med en vinkelsliber. Hos Beslagsmanden finder du paskvilgreb med forskellige længde stifter.

Hvor kan jeg finde paskvilgreb i messing?

Vi har et stort udvalg af flotte paskvilgreb i messing til vinduer og terrassedøre. Vi sælger alt fra klassiske greb med en messing overflade, til unikke og specielle greb produceret i messing.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg