Samlebeslag

49 varer

Her finder du et stort udvalg af forskellige samlebeslag. Samlebeslag dækker over alle beslag du kan bruge til at samle to enheder. Dette kan f.eks. være samling af en sofa, to senge så de ikke glider fra hinanden, eller samling af siderne i et skab for ekstra stabilitet. Samlebeslagene kommer i mange forskellige udgaver, former og størrelser, som passer til hav af forskellige opgaver.

I denne kategori finder du både samlebeslag som skal skrues samme, eller hægtes sammen. Et af de mest populære samlebeslag er til samling senge. Her finder du et bredt udvalg af forskellige beslag som sikre at sengene ikke glider fra hinanden. Det her er en guld kategori for gør-det-selv typen. Se hele Beslagsmanden udvalg herunder, og lad dig inspirere af de mange forskellige beslag til at samle to elementer.

Viser 1 - 24 ud af 49 Varer

Hvad kan jeg bruge et samlebeslag til?

Samlebeslag bruges til at samle to enheder. Hos Beslagsmanden finder du både samlebeslag som skal skrues samme, eller hægtes sammen.

Hvad kan jeg gøre for at mine senge ikke glider fra hinanden?

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg samlebeslag til at samle to senge, så du aldrig mere skal ryge ned igennem sprækken.

Hvad er fordelene ved samlebeslag som skal hægtes sammen?

Fordelene ved et samlebeslag som skal hægtes sammen, er at de to elementer kan hægtes fra hinanden igen. Dette er praktisk hvis man f.eks. har to senge som både skal kunne fungere som dobbeltseng, eller som 2 enkle senge stående med afstand imellem.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til samlebeslag?

Beslagsmandens dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Ring eller skriv til os, så er vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg