Metallamat montageplader

Metallamat montageplader

6 varer

I denne kategori finder du alle Metallamat montageplader. Montagepladen monteres på skabssiden og anvendes sammen med et af Häfele Metallamat kophængsler.

Montagepladerne fås i modellerne Metallamat A og Metallamat S. Hængsler til montageplade Metallamat A monteres ved at hængslet sættes på montagepladen og skrues fast. Hvorimod hængsler til montageplade Metallamat SM monteres ved at hængslet clipes på montagepladen. Alle montageplader er med krydsmontage, og fås med eller uden formontere skruer.

Viser 1 - 6 ud af 6 varer

Hvor skal montagepladen monteres?

Montagepladen monteres i skabet. Krydsmontagepladerene passer i de forboret hulrækker som er i næsten alle skabe. Du skal blot skrue dem fast i skabet med spånpladeskruer eller de formonteret euro-skruer.

Hvad er forskellen på Metallamat SM montageplader og Metallamat A montageplader?

Forskellen på Metallamat SM montageplader og Metallamat A montageplader er blot måden hængslet monteres på montagepladen. Hængsler til montageplade Metallamat A monteres ved at hængslet sættes på montagepladen og skrues fast. Hvorimod hængsler til montageplade Metallamat SM monteres ved at hængslet clipes på montagepladen.

Hvordan finder jeg afstanden på montagepladen?

For at finde den rette afstand på montagepladen, skal du kende lågeoverlægget og kopafstanden. Disse faktorer indsættes i den tilhørende tabel til det hængsel du ønsker at købe.

Kan jeg gå hjælp til at vælge det rigtig kophængsel?

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til montageplader, så tøv ikke med at kontakte dig, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette montageplade til dit kophængsel.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg