Glideskinner

Glideskinner

4 varer

Glideskinner er ofte set i ældre køkkener, eller i skabe hvor udtrækket ikke er brugt så ofte. Det kan f.eks. være skabe i et bryggers, et gæsteværelse eller i en mindre kommode. Glideskinner er helt simple i sin udformning, og som navnet antyder er det blot en skinne hvorpå skuffen kan glide. En glideskinne kan komme i mange former og varianter, der giver forskellige måder hvorpå din skuffe kan konstrueres. Med en glideskinne er du sikret et simpelt og let udtræk af dine skuffer.

Viser 1 - 4 ud af 4 Varer

Hvilken type skuffer kan jeg anvende glideskinner til?
Glideskinner kan anvendes til simple skuffer hvor der enten er fræst ud til en not, eller hvis du har en simpel trådkurv der skal køre i et spor.

Hvilken type glideskinne skal jeg vælge?
Det afhænger af udformingen på din skuffe. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, kan du altid tage kontakt til os, så hjælper vi dig med at finde det rette.

Kan jeg selv montere mine nye glideskinner?
Ja! Det er meget nemt at montere, de skal blot skrues ind i siden af skabet med almindelige skruer. Det eneste du skal sørge for er at glideskinnen er i vatter så skuffen kører lige ind og ud ;)

Kan jeg få hjælp til at finde de rigtige glideskinner?
Det kan du tro! Vi sidder altid klar til at hjælpe så du får de rigtige skinner fra start. Tag meget gerne fat i os hvis der er de mindste spørgsmål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg