Tandem

Tandem

8 varer

Blum Tandem er det lækre og skjulte udtræk fra Blum. Blum Tandem er et underliggende udtræk, som monteres under en komplet skuffe. Dette giver et enkelt udtryk til skuffen, fordi udtrække ikke kan ses.
Blum Tandem udtræk fås i mange forskellige varianter og størrelser, og med forskellige funktioner. Vi sælger også tilbehør til Blum Tandem, som f.eks. Blum push adapter så du kan få push-to-open på dine skuffer. Se hele Beslagsmanden udvalg af Blum Tandem udtræk.

BEMÆRK! Tandem og Tandembox er to forskellige typer udtræk! Tandem er underliggende, og Tandembox kræver metalsider.

Viser 1 - 8 ud af 8 Varer

Hvad er fordelene ved Blum Tandem?

Fordelene ved Blum Tandem er at det er et underliggende udtræk som monteres under skuffen, så det ikke kan ses, hvilket giver et enkelt og lækket udtryk til skuffen. Udover at være underliggende fås Blum Tandem også med fuldudtræk så hele skuffedybden kan udnyttes i dybden.

Hvad er forskellen på Blum Tandem og Blum Tandembox?

Forskellen på Blum Tandem og Blum Tandembox er at Tandem er et underliggende udtræk, hvorimod Tandembox er et skuffeudtræk med udtræksskinne og sarg.

Hvad gør jeg hvis min koblingsbeslag er gået i stykker?

Er dit koblingsbeslag gået stykker eller ønsker at du få push-to-open på dine skuffer, så kan du købe dette separat. Vi sælger mange af dele separat, så du slipper for at købe et komplet nyt skuffeudtræk.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til Blum Tandem?

Har du spørgsmål angående Blum Tandem eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg