Læder

22 varer

Greb i læder giver et specielt og eksklusivt udseende i dit hjem. Læder udvikler smuk patina med tiden og får et helt særegent udtryk, der giver dit hjem et anderledes look. Læder egner sig godt til fx knopgreb i entréen eller gangen. Lædergreb er ikke billige, men kvaliteten er til gengæld helt i top, og greb i læder er ekstremt slidstærkt.

Beslagsmanden tilbyder både almindelige greb og knopgreb i læder, og vi har mange forskellige størrelser. Vil du gerne have lædergreb i dit hjem, finder du let et beslag til dit projekt. Du kan få greb i bearbejdet læder, rå læder, greb med læderindlæg og greb med læder i flere lag. Det eneste, der gælder for dem alle, er, at de er i absolut bedste tyske topkvalitet. Greb i læder er oplagt til et hus med mange rene overflader, der skal brydes med lidt forandring.

Viser 1 - 22 ud af 22 Varer

Sælger I designer greb?

Hos Beslagsmanden finder du er stort udvalg af designer greb. Et eksempel kunne være det moderne og trendy læder knopgreb, designet af Michael Graves.

Hvor kan jeg købe greb i læder?

Vi sælger både almindelige og knopgreb i læder. Hos Beslagsmanden kan du finde greb i bearbejdet læder, rå læder, og greb med læderindlæg.

Hvorfor skal jeg købe et greb i læder?

Lædergreb er et meget specielt og eksklusivt valg, som bruges i moderne hjem. En af fordelene ved greb i læder, er at de udvikler utrolig flot patina med tiden.

Kan jeg ringe og få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til lædergreb?

Du må meget gerne ringe til Beslagsmanden. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare på de spørgsmål du måtte have.

Filtrer efter:

Materiale
Hulafstand
Montering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg