Læder

26 varer

Greb i læder giver et specielt og eksklusivt udseende i dit hjem. Læder udvikler smuk patina med tiden og får et helt særegent udtryk, der giver dit hjem et anderledes look. Læder egner sig godt til fx knopgreb i entréen eller gangen. Lædergreb er ikke billige, men kvaliteten er til gengæld helt i top, og greb i læder er ekstremt slidstærkt. Bes...

Greb i læder giver et specielt og eksklusivt udseende i dit hjem. Læder udvikler smuk patina med tiden og får et helt særegent udtryk, der giver dit hjem et anderledes look. Læder egner sig godt til fx knopgreb i entréen eller gangen. Lædergreb er ikke billige, men kvaliteten er til gengæld helt i top, og greb i læder er ekstremt slidstærkt. Beslagsmanden tilbyder både almindelige greb og knopgreb i læder, og vi har mange forskellige størrelser. Vil du gerne have lædergreb i dit hjem, finder du let et beslag til dit projekt. Du kan få greb i bearbejdet læder, rå læder, greb med læderindlæg og greb med læder i flere lag. Det eneste, der gælder for dem alle, er, at de er i absolut bedste tyske topkvalitet. Greb i læder er oplagt til et hus med mange rene overflader, der skal brydes med lidt forandring.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 26 varer

Filtrer efter:

Hulafstand
Montering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.