Bøjlestangsholder

Bøjlestangsholder

53 varer

Bøjlestangsholdere bruges til at sætte din bøjlestang op. Med en bøjlestangsholder kan du sætte din bøjlestang op hvor som helst i hjemme, om det er i dit klædeskab, mellem to vægge i entréen eller under en hylde, så har Beslagsmanden en holder.  Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af bøjlestangsholder. Vi sælger både ende og midterbeslag til montage af din bøjlestang.

Viser 1 - 24 ud af 53 Varer

Bøjlestangsholderne findes i et bredt udvalg af forskellige materialer, farver og overflader, så du nemt kan finde en bøjlestangsholder som matcher din bøjlestang. Alle bøjlestangsholderne kan købes separat, og det er også muligt at tilkøbe en bøjlestang som passer lige til holderen. Det er muligt at tilkøbe bøjlestangsholder til alle vores bøjlestænger på shoppen.

Hvilke bøjlestangsholdere skal jeg købe til en lang bøjlestang?

Hvis din bøjlestang er meget lang, skal du være opmærksom på fordelingen af vægten på din bøjlestang. Vi anbefaler at du også køber et eller flere midterbeslag til lange bøjlestænger, for ikke at overbelaste bøjlestangen.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber bøjlestangsholdere?

Når du køber en bøjlestangsholder, skal du være opmærksom på at holderen passer i størrelsen til bøjlestangen. Vi har et stort udvalg af forskellige bøjlestænger med tilhørende bøjlestangsholdere.

Er det muligt at købe nye bøjlestangsholder til min eksisterende bøjlestang?

Du kan sagtens købe nye bøjlestangsholder til din eksisterende bøjlestang. Vi har et bredt udvalg i forskellige varianter, materialer og farver. Det er dog vigtigt være opmærksom på at bøjlestangholderen passer til størrelsen på din eksisterende bøjlestang.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til bøjlestangsholdere?

Vi hjælper dig gerne med at besvare på spørgsmål. Ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.