Affaldssortering

Affaldssortering

48 varer

Affaldssortering er vigtig for miljøet! Det er vigtigt for miljøet at vi genanvender så meget skrald så vidt muligt.
Beslagsmanden har prøvet at gøre det lidt lettere for dig at sortere dit affald. Vi har et bredt udvalg af affaldsspande og affaldssorteringssystemer, så du lettere og mere ubesværet kan sortere dit affald. Hos os finder du både affaldssortering til køkkenskabe og affaldssortering til skuffer.

Viser 1 - 24 ud af 48 Varer

Leder du eksempelvis efter en skraldespand med flere rum, så har vi det du søger. Vi har en affaldsspand til sortering, som er opdelt i flere rum med låg, og med håndtag i forskellige farver så du lettere kan kende forskel på de forskellige affaldsspande. Mange af vores affaldssystemer kommer også på en udtrækkelig bundudtræk, som kan trækkes helt ud. Dette gør det nemmere for dig at komme til de enkle spande og lettere for dig at sortere dit skrald.

Affaldssystemerne hos Beslagsmanden er perfekte til de nye sorteringskrav der breder sig ud over landet. Deler du affaldet op fra starten, slipper du for at sortere når du kommer ud til skraldespanden.

 

Hvilket affaldssorteringssystem er bedst?

Det er helt op til dig at vurdere hvilket affaldssorteringssystem som passer bedst til lige netop dit behov. Beslagsmanden har et bredt udvalg af affaldssorteringssystemer i forskellige størrelser, med forskellige antal affaldsspande og i forskellige prisklasser.  

Hvor skal jeg finde plads til alle de affaldsspande?

Vi har et bredt udvalg af kompakte affaldssystemer som kan løse lige netop dette problem. Eksempelvis en kompakt sorteringsskraldespand med 3 spande med tilhørende låg, og med håndtag i forskellige farver så man let kan kende forskel på de forskellige sorteringskategorier. Desuden kommer affaldssystemet med et bundudtræk som kan trækkes HELT ud, så du nemt kan komme til alle skraldespandene.

Hvor kan jeg finde et affaldssorteringssystem til køkkenet?

Hos Beslagsmanden har vi et bredt udvalg affaldssorteringssystemer til køkkenet eller bryggerset. Affaldssortering i køkkenet skal være nemt og må ikke fylde for meget! Derfor har vi kompakte affaldssystemer med flere rum, på udtræksskinne og med forskellige farvet håndtag. Et affaldssorteringsstem til ethvert behov.

Kan jeg få hjælp med at med finde et affaldssorteringssystem?

Ja! Vi hjælper dig gerne med at finde det rette affaldssorteringssystem. Og har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os, og så skal vi nok hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg