Entré

390 varer

Entréen er det første rum vi træder ind i når vi kommer hjem, og det sidste rum vi befinder os i når vi forlader hjemmet. Entréen har mange funktioner og er et rum som skal rumme meget opbevaring.På beslagsmanden.dk finder du et bredt udvalg af produkter til entréen.

Viser 1 - 24 ud af 390 varer

En smuk entré er rar at komme hjem til. Beslagsmanden har et bredt udvalg af loftskroge, knager eller knagerække, som selvfølgelig leveres i Beslagsmandens sædvanlige høje kvalitet. Vi har knager til enhver smag, både diskrete knager, antikke knager og moderne knager i forkrom og kunststof. Vi har også farvede knager til børn og foldbare knager, der er ideelle til fx virksomheder eller små lejligheder med lidt plads.

Der skal selvfølgelig også være plads til skoene i entréen, og vi har skoholdere, der kan hænge på væggen eller stå på gulvet. Med beslag og andre produkter til entréen fra Beslagsmanden kan du indrette en funktionel entré, der bliver fuldstændig din egen. Det er det gode ved at gøre det selv: Du får det helt, som du gerne vil have det.

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.