Entré

334 varer

En smuk entré er rar at komme hjem til. Beslagsmanden har et bredt udvalg af smukke antikke greb til fx skuffer og kommoder, og vi har stålfarvede og forkromede, hvis du ønsker et mere moderne look i entréen. Har du brug for loftskroge, knager eller knagerækker leverer vi selvfølgelig også det i Beslagsmandens sædvanlige høje kvalitet. Vi har kn...

En smuk entré er rar at komme hjem til. Beslagsmanden har et bredt udvalg af smukke antikke greb til fx skuffer og kommoder, og vi har stålfarvede og forkromede, hvis du ønsker et mere moderne look i entréen. Har du brug for loftskroge, knager eller knagerækker leverer vi selvfølgelig også det i Beslagsmandens sædvanlige høje kvalitet. Vi har knager til enhver smag, både diskrete knager, antikke knager og moderne knager i forkrom og kunststof. Vi har også farvede knager til børn og foldbare knager, der er ideelle til fx virksomheder eller små lejligheder med lidt plads. Der skal selvfølgelig også være plads til skoene i entréen, og vi har skoholdere, der kan hænge på væggen eller stå på gulvet. Med beslag og andre produkter til entréen fra Beslagsmanden kan du indrette en funktionel entré, der bliver fuldstændig din egen. Det er det gode ved at gøre det selv: Du får det helt, som du gerne vil have det.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 334 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.