Tilbehør

Tilbehør

70 varer

I denne kategori finder du et stort udvalg af tilbehør til Blum kophængsler, Häfele Duomatic/Salice kophængsler, og Häfele Metallamat kophængsler. Du kan i denne kategori finde alt fra dækkapper til tryksnapper.
Ønsker du f.eks. et mere stilrent udseende på dine kophængsler, kan du skjule skruerne med af vores dækkapper i forskellige farver. Ønsker du push-to-open på dine låger, finder du i denne kategori et bredt udvalg tryksnappere til både Blum, Häfele Duomatic/Salice og Metallamat. Du finder også tilbehør som f.eks. lågedæmpere og magnettryksnapper. Se hele vores store udvalg af tilbehør til kophængsler her

Viser 1 - 24 ud af 70 Varer

Hvad er en tryksnapper?

En tryksnapper et smart tilbehør som giver dig push-to-open til dine låger. Tryksnapperen monteres i skabet og med et let tryk på lågen åbnes lågen ved hjælp af den lille fjederstift.

Sælger I også lågedæmpere?

Hos Beslagsmanden finder du et stort ud valg af forskellige lågedæmpere i forskellige størrelser og med forskellige monteringsmuligheder.

Hvad gør jeg hvis jeg ønsker at skjule skruerne på mit kophængsel?

Hvis du ønsker at dine kophængsler skal have et pænere og mere stilrent udtryk, så kan du tilkøbe en af vores dækkapper som skjuler skruerne til indstillingsmulighederne.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål angående tilbehør til kophængsler?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter eller ønsker hjælp til at vælge det rette produkt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg