Skjulte hjul

16 varer

Stort udvalg af skjulte møbelhjul til dine gør-det-selv projekter. Skjulte hjul er gode at benytte på møbler hvor man ikke ønsker at ødelægge udseendet af møblet med nogle store hjul. Skjulte hjul er gemt af vejen i møbler, og giver møbler mulighed for at "svæve" helt tæt på jorden. Mere praktisk giver det også mulighed for at have en meget lav frihøjde på dine møbler, og egner sig især godt hvis du skal have skubbet et møbel ind under et andet.
Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af skjulte hjul, i forskellige former, farver og størrelser. De skjulte hjul fås til ifæsning eller ipresning. Vi sælger også skjulte møbelhjul som passer til flere af vores møbelben, så du slipper for at bore i de eksisterende ben.

Viser 1 - 16 ud af 16 Varer

Hvad er fordelene ved skjulte møbelhjul?

Fordelene ved skjulte hjul er at de er gemt væk og ikke synlige. Den anden fordel ved skjulte møbelhjul, er at du bibeholder højden på dit møbel, samt at du let kan flytte rundt på dit møbel.

Hvordan monterer jeg mit skjulte hjul?

Skjulte hjul monteres ved at der bores ud til hjulet. Vi har også skjulte møbelhjul som blot kan sættes op i et af vores møbelben, så du slipper for at bore i de eksisterende ben.

Kan jeg få skjulte hjul med bremse?

Vi sælger hjul med blokering, som træder ind når der kommer vægt på møblet. Derudover sælger vi også det smarte skjulte møbelhjul, hvor hjulet kommer frem eller gemmes væk, når møblet løftes.

Kan jeg få hjælp med at vælge det rigtig skjulte møbelhjul?

Beslagsmandens dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du altid får det rigtige produkt. Ring eller skriv til os, så er vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg