Betingelser

Betaling
Beslagsmanden.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og Viabill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. (Da vi ikke har en aftale med Nets, vil det på Visa-Dankort være Visa delen der bliver brugt til at hæve fra)

Betaling via faktura er også muligt hvis du handler som firma eller offentlig institution med EAN nummer.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Beslagsmanden.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Beslagsmanden sørger for levering med fragtfirma valgt af kunde ved bestilling, til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Leverandør overholder leveringsfristen. Såfremt der opstår forsinkelser hos leverandør, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Beslagsmanden.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos leverandør. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage udover tidsfristen) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Beslagsmanden.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker med leverandør valgt af Beslagsmanden.dk

Reklamationsret
Beslagsmanden.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Beslagsmanden.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Beslagsmanden.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Beslagsmanden.dk
Kærgårdsvej 25
7860 Spøttrup

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Beslagsmanden.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@beslagsmanden.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Derefter kan du sende varen retur til os. Vedlæg venligst ordrebekræftelse i pakken for hurtigere ekspidition.
Du kananvende dit eget fragtfirma til returnering, eller du kan anvende vores returportal her, som koster 50 kroner: RETURPORTAL

Sender du selv varen retur, skal den sendes til adressen som er angivet på vores kontaktside.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.