Anslagsdæmpere

Anslagsdæmpere

13 varer

Anslagsdæmpere bruges på låger og skuffer for støddæmpning. Anslagsdæmper har en støddæmpende effekt, som gør at dine låger og skuffer ikke smækkes i, men derimod får en mere dæmpet lukning. De beskytter også dine låger og skuffer mod ridser, og så virker de lyddæmpende.

Anslagsdæmper er mest kendt som de små gennemsigtige selvklæbende gummidutter/gummipuder som er at finde på de fleste skabe eller låger i hjemmet. Men hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af anslagsdæmpere. Du finder alt fra de traditionelle små runde og selvklæbende anslagsdæmpere, til anslagsdæmpere i forskellige farver til ipresning eller islåning.

Viser 1 - 13 ud af 13 Varer

Hvad kan jeg bruge anslagsdæmpere til?

Anslagsdæmpere bruges som støddæmper på låger og skuffer, således de ikke smækker i når lågen eller skuffen lukkes. Anslagsdæmper kan også bruges til at beskytte låger og vægge mod ridser.

Hvor kan jeg finde anslagsdæmper til ipresning i et forboret hul?

Hos Beslagsmanden finder du både selvklæbende anslagsdæmpere, samt anslagsdæmpere til ipresning eller islåning i forskellige størrelse borehul.

Kan jeg få anslagsdæmpere i andre farver end gennemsigtig?

Størstedelen af Beslagsmanden anslagsdæmpere er gennemsigtige. Men du kan også finde anslagsdæmpere i hvide, brune, grå eller sølvfarvet.

Sælger i andet end runde anslagsdæmpere?

Hos Beslagsmanden finder du både runde, firkantet og sekskantet anslagsdæmpere, i forskellige højder og farver.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg