Træ

70 varer

Træ er et naturmateriale, og der er stor forskel på forskellige træsorters egenskaber, bæreevne, farve og holdbarhed. Faktum er, at træ indgår problemfrit i de fleste hjem og skaber et varmt og behageligt udtryk. Greb i træ er fx superflot i et køkken med en bordplade i træ og skuffefronter i hvid. Her vil trægrebene passe perfekt ind, og du vil få et komplet og flot designet køkken. Men greb i træ kan også bruges i andre rum, og hos Beslagsmanden tilbyder vi greb i eg, nøddetræ, bøg samt højtrykslaminat.

Vi tilbyder også greb i massivt træ, som er ekstra holdbare og meget smukke. Vi har både rundede og firkantede greb, så du kan tilpasse dit valg af greb til, om du ønsker et mildt og rundt udtryk, eller om du foretrækker et mere stringent udtryk. Greb i træ giver dig en nem mulighed for at skabe smukt design i dit hjem.

Viser 1 - 24 ud af 70 Varer

Sælger I greb i egetræ?

Hos Beslagsmanden har vi et stort udvalg af greb i egetræ. Egetræsgreb er yders populære, og indgår godt i de fleste hjem.

Sælger I også skuffegreb i træ?

Vi sælger både knopgreb, skålegreb, bøjlegreb og skuffegreb i træ. Vi har alle tænkelig greb i forskellige former, størrelser og træsorter.

Hvor kan jeg bruge greb i træ?

Trægreb kan bruges i de fleste rum, om det så er som greb på køkkenlågen, badeværelsesmøblet, klædeskabet, eller på en reol eller kommode.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rette trægreb?

Vores dygtige medarbejder står altid klar til hjælpe dig med finde de helt rette greb i træ, eller hvis du har spørgsmål til trægreb.

Filtrer efter:

Materiale
Hulafstand

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg