Loox5 netdele

11 varer

Netdelen er hovedkomponenten i Häfele Loox lysstem. Netdelen er det komponent som hele lyssystemet bygges op om, og som forbinder alle komponenter. Alle komponenter så som lys, kontakter, ledninger, fordelingslister osv. kobles til netdelen, og dette gøres nemt med de små stik som passer lige ind i netdelen.

Netdelen fås til henholdsvis 12 eller 24 volts LED-lys, og med en ydelse på 20, 40, 60 eller 90 watt. I denne kategori finder du alle netdele, fordeler og tilhørende ledninger til Häfele Loox lyssystem.
Netdelen kommer med 6 tilslutnings stik og 1 stik til en kontakt. Du kan frit mixe og matche komponenterne som du vil og sammensætte lige det lyssystem som du ønsker.

Viser 1 - 11 ud af 11 Varer

Hvor mange lys kan jeg tilkoble til en netdel?

Netdelen kommer med 6 tilslutningsstik til lys, men du kan tilkøbe en af vores smarte fordeler som giver dig mulighed for at tilslutte op til 6 lys i et tilslutningsstik. Det eneste du skal være opmærksom på, er at de tilsluttede komponenter IKKE må bruge flere watt tilsammen end det netdelen kan udlede.

Kan jeg tilkoble spots og LED-bånd til samme netdel?

Du kan mixe og matche lysene som du vil, så længde at de tilsluttede komponenter IKKE bruge flere watt tilsammen end det netdelen kan udlede, samt at lysene har samme antal volt.

Hvilken betydning har antallet af volt for valg af netdel?

Netdelen fås med henholdsvis 12 eller 24 volt. Det er vigtigt at netdelen og lyses har samme antal volt. Det vil sige, hvis du køber 12 volt lys, så skal vælge en 12 volt netdel, således der bliver videregivet den rette mængde volt/strøm til dine lys.

Hvilken betydning har antallet af watt for valg af netdel?

Netdelene fås med en ydelse på 20, 40, 60 eller 90 watt. Antallet af watt er det maksimale antal af watt den enkel netdel kan udlede. Det vil sige at en netdel med 20 watt maksimal kan udlede 20 watt, og derfor må de tilsluttede komponenter IKKE bruge mere end 20 watt tilsammen.

Filtrer efter:

System

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg