Bøjleholdere

87 varer

Opbevaring til jakker og overtøj i entréen er essentielle. Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af bøjleholder til entréen eller garderoben, så du og dine gæster altid har et sted at hænge overtøjet.

Viser 1 - 24 ud af 87 varer

Hos Beslagsmanden finder du et hav af garderobebøjler, bøjleholder, bøjlestænger, bøjlestangsholder, entré- og garderobestativer, og meget meget mere. Alle produkterne er produceret i absolut topkvalitet, og de fleste produkter findes i flere varianter, materialer og farver. Så kun fantasien sætter grænser for hvordan du ønsker at opbevare dit overtøj i entréen eller garderoben.

Hvor lang en bøjlestang kan jeg købe?

Vi har et bredt udvalg af bøjlestænger. Vores bøjlestænger fås et hav af varianter, i forskellige materialer og med forskellige overflader/farver, og de kan fås med en længde på helt op til 2500 mm.

Er det muligt at købe nye bøjlestangsholder til min eksisterende bøjlestang?

Du kan sagtens købe nye bøjlestangsholder til din eksisterende bøjlestang. Vi har et bredt udvalg i forskellige varianter, materialer og farver. Det er dog vigtigt være opmærksom på at bøjlestangholderen passer til størrelsen på din eksisterende bøjlestang.

Er det muligt at købet andet end traditionelle garderobe- og bøjlestænger?

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af helt unikke og smarte holdere til entréen eller garderoben. Med disse lækre produkter kan sætte dit helt eget unikke og personlige præg på entréen eller garderoben.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rette bøjleholder?

Vores kyndige medarbejder sidder klar til at hjælp og vejlede dig hvis du har brug for hjælp, således du altid får det helt rigtige produkt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.