Loox5 LED-bånd - 12V

Loox5 LED-bånd - 12V

20 varer

LED-bånd er noget af de nyeste indenfor lys, og er blevet yderst populær i indretningen. LED-bånd giver en lækker ensartet og flot belysning, som egner sig godt til belysning i skabe, bag møbler og til oplysning af trapper, reoler, møbler eller andet. LED-bånd er nemme at montere med det selvklæbende tape, og kan let tilpasse og klippes i længden så det passer lige til dit møbel.

I denne kategori finder du alle Häfele Loox5 12 volt LED-bånd. Alle LED-bånd i denne kategori er en del af Häfele nye Loox 5 serie - den nye og forbedret serie af Häfele Loox lys. LED-båndene er produceret i topkvalitet, og har en yderst høj levetid og er super energivenlige.

Viser 1 - 20 ud af 20 Varer

LED-båndene fås i forskellige længder og bredder, og kan let tilsluttes til en 12 volt netdel med de små tilslutningsstik og en adapter. Häfele Loox LED-bånd fås med forskellige lysfarver, lysstyrke, farvegengivelsesindeks, spredningsvinkel, funktioner osv., du skal blot vælge hvilke parametre der er vigtig i forhold til det lys du leder efter.
Häfele Loox5 LED-bånd er produceret i samarbejde med Samsung, hvilket gør det til et af de bedste på marked.

Hvad er den maksimale visuelle båndlængde?

Häfele Loox5 LED-bånd fås i mange forskellige længder, som kan klippes og tilpasse efter dine ønsker. Lysstyrken falder jo længere LED-båndet er. Derfor er der angivet en maksimal visuel båndlængde, som angiver den maksimale båndlængde før der kan ses et synlig fald af lysstyrken.

Hvad er Loox5?

Loox5 er den nyeste generation af Häfele Loox lys. Denne serie er et nyt og forbedret lyssytem som er udviklet på baggrund af mange års erfaring fra de tidligere generationer af lys.

Kan Häfele Loox5 bruges sammen med mit Häfele Loox?

Du kan sagtens bruge Häfele Loox5 LED-bånd sammen med dit Häfele Loox, du skal blot købe en lille adapter til dine Loox5 produkter.

Hvad kan jeg gøre for at beskytte min LED-bånd?

Hvis du ønsker at beskytte dit LED-bånd, kan du tilkøbe en af vores flotte aluminiumsskinner. LED-båndet ligges ned i skinnen, som beskytter den mod berøring og andet.

Filtrer efter:

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg