Kunststof

119 varer

Beslagsmanden har greb i kunststof i en bred vifte af forskellige farver og former. Det er en effektiv måde at få gode farver ind i dit hjem. Vi tilbyder både billige, klassiske og lidt dyrere greb i kunststof, der giver dit hjem et unikt touch. Samtidig har plast høj modstandsevne over for vand og damp, og det gør greb i kunststof velegnede til...

Beslagsmanden har greb i kunststof i en bred vifte af forskellige farver og former. Det er en effektiv måde at få gode farver ind i dit hjem. Vi tilbyder både billige, klassiske og lidt dyrere greb i kunststof, der giver dit hjem et unikt touch. Samtidig har plast høj modstandsevne over for vand og damp, og det gør greb i kunststof velegnede til køkken og badeværelse. Vi fastholder vores høje tyske kvalitet og tilbyder flere forskellige farver, blandt andet grøn, hvid og sort. Find grebet, der matcher din stil, og giv dit hus et futuristisk udtryk med et greb i kunststof. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 119 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.