Glidesko/Rørben

Glidesko/Rørben

11 varer

Glidesko og rørben fås i mange forskellige størrelser og muligheder for montering. Glidesko er oftest brugt til at undgå ridser på gulvet når møbler skal kunne flyttes. Vi har dertil også dupsko, som sættes på møbelbenet.  Rørben er også kaldet rørafslutninger, og har også til funktion at beskytte mod ridser. Forskellen ligger mest i hvordan det monteres på røret/møblet. Se udvalget af glidesko, dubsko og rørben her under, og se om der ikke er en, der passer netop til dit projekt.

Viser 1 - 11 ud af 11 Varer

Hvordan finder jeg ud af, om jeg skal have en dupsko, en glidesko eller et rørben til min stol?

Først skal du se om stolebenene har en åben eller lukket bund. Er den lukket, kan du enten bruge en dubsko, eller en glidesko. Dubskoen sættes på benet, og måles efter den yderste diameter på benet. En glidesko kan skrues på.

Hvis stolebenet har en åbning, kan et rørben isættes i selve røråbningen. Forskellen på dupskoen og rørbenet er så som oftest udseendet, da dupskoen viser sig mere end rørbenet. Ønsker du ikke at det skal ses alt for meget, så vælg eventuelt rørbenet.

Jeg kan ikke finde den dupsko, som jeg skal bruge. Kan I hjælpe?

Mange af vores dupsko kommer fra en leverandør, hvorfra vi kan efterspørge andre størrelser. Prøv at kontakt os, så kan vi se om det kan lade sig gøre.

Kan jeg ikke bare bruge en filtpude til at undgå ridser på gulvet?

Jo, det kan du da. Og dem har vi også. Men hvis du vil have en mere holdbar løsning, der vil holde i flere år end en filtpude, og som sidder godt fast på møblet, så vælg et produkt fra denne kategori.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg