Skjulte hængsler

Skjulte hængsler

44 varer

I denne kategori finder du et bredt udvalg af skjulte hængsler i hav af forskellige materialer og farver til både døre og skabslåger. Du finder alt fra kraftige og robuste skjulte hængsler til døre, til mindre og mere diskrete skjulte hængsler til skabslåger.
Skjulte hængsler bores/fræses ind i lågen eller døren, og er ikke synlige når døren/lågen er lukket. Skjulte hængsler giver et minimalistisk og stilrent look til dine døre/skabe, og derudover optager de ikke særlig meget plads.
Hos Beslagsmanden finder du et hav af skjulte hængsler i forskellige modeller og med forskellige funktioner. Se hele udvalget af skjulte hængsler, pinolhængsler m.m. herunder.

Viser 1 - 24 ud af 44 Varer

Hvad er fordelene ved skjulte hængsler?

Fordelene ved et skjult hængsel er at de ikke er synlige når døren/lågen er lukket.

Hvorfor skal jeg vælge et skjult hængsel?

Du skal vælge et skjult hængsel, fordi det giver et mere minimalistisk og stilrent look til dine døre og låger/skabe fordi hængslerne ikke er synlig når døren/lågen er lukket.

Hvor mange hængsler skal jeg bruge?

Antallet af hængsler afhænger af dørens/lågens højde og bredde, samt hængslet bæreevne.

Kan jeg få hjælp til at finde det rette skjulte hængsel?

Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde et skjult hængsel til lige netop din dør eller skabslåge. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg