Bruseniche

Bruseniche

36 varer

I denne kategori finder du alt du skal bruge til at lave din egen bruseniche. Er du gør-det-selv typen og ønsker at lave din egen unikke bruseniche, så har vi alt du skal bruge.

Vi sælger alt fra hængsler til glaslåger, tætningslister og håndtag. Du finder et stort udvalg af hængsler og holdere til glasvægge og glasdøre i sort eller poleret krom. Vores hængsler fås i mange forskellige modeller, så du kan lave lige den bruseniche du ønsker.
Når brusenichen skal tættes, så har vi stort udvalg af tætningslister i plastik med både magnet og ekstra lange plastiklister, så vandet holdes inde i brusenichen. Ønsker du et håndtag til din bruse/glasdør, så har vi også dette.

Viser 1 - 24 ud af 36 Varer

Hvad bruger man en plastikliste til?

Plastiklisten, også kendt som tætningsliste, bruges til tætning af to tilstødende glasvægge eller mellem glasvæggen/døren og gulvet. En tætningsliste bruges til at holde vandet inde i brusenichen.

Hvilken glastykkelse må glasvæggen have?

Alle hængsler og holdere passer til glasvægge med en tykkelse på 8-12 mm.

Hvilket beslag skal jeg bruge hvis jeg ønsker at lave en dør i min bruseniche?

Hvis du ønsker at lave en glasdør i din bruseniche, så skal du vælge et af vores hængsler specielt fremstillet til brusedøre i glas. Hængslerne fås i forskellige modeller med forskellige åbningsvinkler og montagemuligheder.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål angående beslag til min bruseniche?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig gerne!

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg