Tandembox Antaro

Tandembox Antaro

23 varer

Skuffer er super praktiske og funktionelle at have, fordi de rummer meget opbevaring, og de kan trækkes ud så du har fuldt overblik og adgang til dine ting i skuffen. Et yderes velkendt og populært skuffeudtræk er Blum Tandembox Antaro.
Blum Tandembox Antaro er et super lækkert skuffeudtræk bestående af udtræksskinner med en flot dækkende sarg. Blum Tandembox Antaro skuffeudtræk er produceret i yderst høj kvalitet og er lette at monterer. Du skal blot lave en bund, bagstykke og front, og så har du en komplet skuffe med lækre funktioner.

Viser 1 - 23 ud af 23 Varer

Blum Tandembox Antaro findes i et utal af varianter, og fås i forskellige farver og længder. De populære Blum Tandembox Antaro fås med det velkendte Blumotion som giver en jævn og lydsvag lukning hver gang. Udtrækkene fås også med det velkendte Tip-on Blumotion (push-to-open) så du kan åbne skuffen med en let berøring.

Hvad vil det sige, at udtrækket er udstyret med Blumotion?

Blumotion er Blum softclose/dæmpning, som giver en jævn og lydsvag lukning hver gang

Hvad vil det sige, at udtrækket er udstyret med Tip-on Blumotion?

Tip-on Blumotion er Blum svar på push-to-open, som gør det muligt at åbne skuffen ved en let berøring af de grebsløse fronter

Følger bund, bagstykke og front med udtrækket?

Du skal selv anskaffe eller lave bund, bagstykke og front til dine skuffer. Som hjælp, har vi vedhæftet en guide med tegninger og mål til at lave egne elementer til skuffen.

Kan jeg få hjælp med at vælge det rigtig Blum Tandembox Antaro skuffeudtræk?

Beslagsmandens dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du altid får det rigtige produkt. Ring eller skriv til os, så er vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg