Dybel og Rawplugs

Dybel og Rawplugs

18 varer

Her finder du et stort udvalg af forskellige dybel og rawplugs til gør-det-selv projekter. Rawplugs bruges sammen med en skrue til at forstærke skruens evne til at holde fast i materialet, og dermed opnå en bedre bæreevne.
Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af forskellige typer af rawplugs, i forskellige længder og størrelser. Vi sælger alt fra klassiske dybel og rawplugs til special rawplugs med ekspansion til særlige byggematerialer. Hos Beslagsmanden kan du købe rawplugs helt ned til 1 stk.

Viser 1 - 18 ud af 18 Varer

Hvilken rawplugs skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af rawplugs til forskellige materialer, så når du skal vælge en rawplugs skal du være opmærksom på hvilket materiale rawlpluggen skal sidde i.

Hvilken rawplugs skal jeg bruge til gipsvægge?

Hvis du skal skrue noget i gipselementer, skal du bruge en gipspladedybel. Gipspladedybler er særlig egent til montering og fastgørelse i gips.

Hvad er en sømdybel?

En sømdybel består af en rawplugs med en sømskrue eller et søm. Sømdybel er smarte fordi de er hurtige at installere, da de blot skal hammers i.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til dybel og rawplugs?

Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til dybel og rawplugs. Ring til os, så hjælper vi dig gerne med at finde de rette dybler og rawplugs.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg